Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Česká BIO a přírodní certifikovaná kosmetika -> 100% přírodní esenciální oleje - inhalace , koupele, masáže, saunování -> Vonné silice 10 ml

Citron - esenciální olej 10 ml 

Vaše cena: Kč s DPH
Běžná cena:58,00 Kč
Ušetříte - sleva:34.48% / 20,00 Kč
Množství skladem:1
Množství:

Citron - esenciální olej 10 ml

Pro své osvěžující účinky je velmi vhodný při duševní námaze, je účinný při bolesti hlavy, infekci dýchacích cest, má antiseptické účinky, snižuje krevní tlak, povzbuzuje trávení a příznivě působí na pleť.

Země původu Itálie.

Inhalace

Využijte pozitivního působení esenciálních olejů v aromalampě. Přidejte do vody 3-8 kapek oleje a zapalte plamen svíčky. Teplo uvolňuje těkavé silice, které se později rozvinou do příjemné harmonie. Silice prostor provoní a osvěží, zároveň pohltí pachy.

Koupele

Potěšte své smysly 3-10 kapkami eseciálního oleje rozmíchaného v 1 dcl mléka či lžičce medu ve vaně s vodou o teplotě 35-37 °C. Nechte se konejšit ozdravnou a relaxační procedurou, která zároveň objeme vaše tělo i mysl. Esenciální oleje prostupují do těla dechem i pokožkou a pozvolna jej uklidní, regenerují a přijemně stimulují nebo osvěží. Pro dosažení maximálního efektu koupele se doporučuje setrvat v ní po dobu 15-20 minut.

Masáže

Ulevte svému tělu i psychice. Dopřejte si povzbuzující nebo uvolňující aromatickou olejovou masáž, která stimuluje proudění krve, zklidňuje nervový systém a povoluje napětí svalstva. Příjemné doteky v kombinaci s rozptylováním éterických olejů a jejich vtíráním do pokožky odblokovávají nepříjemné psychické i fyzické stavy. Praktikujte si vlastní aromaterapeutickou péči.

Saunování

Vyzkoušejte kvality přírodních éterických olejů v sauně nejen pro navození příjemné atmosféry. Pouhých 10-20 kapek provoní prostor sytou přírodou a povzbudí psychiku i očistné tělesné procesy. Póry v pokožce jsou vlivem saunování rozšířené a díky tomu přijímají přírodní éterické látky se zvýšenou intenzitou.

Minimální trvanlivost 10/2021

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com